Ko smo mi i šta nudimo

O NAMA

Zadovoljni klijenti su sa nama od osnivanja firme 1993 godine, a kako su se vremenom njihovi zahtevi menjali, tako smo i mi pratili trendove i proširivali asortiman. Na tržištu smo prepoznatiljivi , jer pored OEM potrošnog materijala renomiranih svetskih proizvođača (HP, Samsung, Canon, Epson, Panasonic...)

NAŠE USLUGE

Odavno smo prepoznati kao pouzdan dobavljač originalnog potrošnog materijala svih svetskih proizvođača printera HP, Samsung, Canon, Lexmark, Epson, Ricoh, Minolta, Xerox…

NAŠA VIZIJA

Naša vizija je da kroz ulaganja u resurse i sve bolji kvalitet usluga, obezbedimo stalni rast razvoj našeg preduzeća i stvorimo jednu od vodećih pozicija u IT sektoru na teritoriji Srbije ali I regiona.

O nama - Gold partner HP

Svojim radom i zalaganjem, prepoznati smo od najveće svetske kompanije u IT sektoru, HP-a, i ponosno nosimo status HP Gold partner kao pouzdan dobavljač u snabdevanju krajnjih korisnika i velikih javnih ustanova, originalnim potrošnim materijalom.

Vremenom smo dobili i status Canon Partner, zahvaljujući predanom radu, zalaganju. Tako smo prepoznati kao pouzdan dobavljač u snabdevanju krajnjih korisnika i velikih javnih ustanova, originalnim potrošnim materijalom.

O nama - canon logo